Scrie un text argumentativ de 20-40 de randuri in cre sa prezinti impactul pe care il au retelele de socializare asupra conduitei vietii unui tanar.

1
pk
ok
hei? mai esti?
imi faci si mie te rog
sper ca e ok eu am avut succes k el

Răspunsuri

2014-03-13T22:24:30+02:00
Consider ca,existenta retelelor de socializare constituie un impact negativ asupra adolescentilor,care uita de aspectele importante ale vietii.
In primul rand,retelele de socializare,cum ar fi:Facebook,Twitter etc,reprezinta un mijloc virtual de comunicare,iar impactul acestora asupra tinerilor poate avea un rezultat nefericit,deoarece ei nu se mai bucura de lucrurile simple.De exemplu,un copil care petrce 5 ore pe zi la calculator,vorbind cu prietenii,nu isi mai doreste sa iasa la plimbare sau sa se joace in parc,preferand statul la computer.
In al doilea rand,sedentarismul constituie principala cauza a aparitiei obezitatii,deoarece tinerii nu se mai ingrijesc,nu mai au un program alimentar,preferand statul la birou,decat iesitul la aer liber.Spre exemplu,un adolescent care nu iese din casa doua zile pe saptamana,nu are un program echilibrat si sta tot timpul pe Facebook,risca sa se imbolnaveasca,devenind antisocial.
Pe de alta parte,existenta retelelor de comunicare,reprezinta un avantaj,deoarece datorita acestora putem relationa cu persoane aflate la kilometri distanta,fiind un mijloc rapid si de efect.Spre exemplu,un copil care traieste cu bunicii si are parintii plecati la munca in Danemarca,considera Facebook-ul mai util decat sistemul postal care este nesigur si dureaza foarte mult.
Asadar,retelele de socializare au atat un impact negativ,cat si unul pozitiv,insa cel mai important este sa stim sa separam necesitatea de viciu.Ele constituie o sursa importanta de informare,iar excesul poate avea efecte nefaste.

44 4 44