Scrietimi va rog o scrisoare pentru doamna invatatoare !!! dar sa fie cu respect adica cu vorbe alese va rog ajutatima!!!

1
Ce trebuie sa contina scrisoarea?
Adica o cerere, multumire, etc.
o multumire ca ma ajutat sa invat sa scriu sa citesc eu sunt in clasa a 4-a si trebuie sa fie ca si cum imi iau ramas bun de la ea si trec intra 5-a
Aha
da

Răspunsuri

2014-03-13T13:52:50+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
             Draga si iubita invatatoare,

    Prin aceasta scrisoare,vreau sa va multumesc pentru ca in acesti 4 ani de cand sutem impreuna mi-ati fost precum ,,a doua mama,,!!!
   De cand eram mica,cu multa rabdare si dragoste mi-ati aratat frumusetea matematicii si tainele limbii romane. Cu mult curaj insuflat m-ati ajutat sa leg primele litere si cuvinte in scris. Incet, incet mi-ati facut cunoscut tot ce este frumos in stiintele naturii, in muzica si in desen.
       Cu multa iubire si respect va multumesc pentru tot ce m-ati invatat si mi-ati aratat in acesti ani, atat mie cat si colegilor mei!
                                                      Cu stima, a voastra eleva,
                                                               ........(numele tau)


                       Sper ca te-am ajutat!!!
405 4 405
Cu placere!! Ma bucur ca te-am ajutat!!
va rog datim si mie o scrisoare in care sa ii multumesc doamneai invatatoare de romana intr-un an de scoala 5-8
vaaaaa roggggg :((((
teas ajuta dar nu am ideie
si pe mine mai ajutat