Răspunsuri

2014-03-12T20:54:57+02:00
Cum arata padurea.....cu multi brazi si multe animale care umbla prin padure si isi cauta hrana, pasari care ciripesc vesele, veverite care sar din brad in brad, fluturi, albine
4 1 4
2014-03-12T20:55:18+02:00
Pai de ex:
padurile ajuta ecosistemul
fara paduri nu am avea, are, apa, animale, practic nu am putea trai.
padurile sunt un loc linistit unde poti medita
multi poeti, scriitori au fost inspirati din paduri
in paduri se gasesc pulte specii de animale, si plante

Padure..animale. Soarele cel jucaus incalzeste bolta senina. Copacii siau imbracat noua haina a primaverii, iar micutul ghiocel si-a scos capul de sub plapuma cea inghetata.
ms
In padurea petrisorului., totul e liniste, pustiu si luminat. In inima intunecata a padurii, este liniste dar o pasare mica ciripeste voioasa printre frunzele rare ale copacilor batrani. Animalele isi cauta linistite hrana. Veveritele alergau dupa cateva ghinde si alune, fluturii si albinele zburau din floare i floare, iar buburuzele dansau pe cantecul vrabiuteloor, care dadeau culoare si glas padurii. In miezul zilei inflacarate a inceput un dumnezeiesc concert al pasarilor ce se auzea peste
Hotarele pustii. Cantaretii erau pe crengile copacilor cu florile lor imbalsamate de un parfum care ne imbatau pe toti cu mirosul lor puternic. Razele soarelui spintecau varzudul cu o adiere calda. Din lacuri..pestii ies din maluri si incep a face scamatorii prin apa cea cristalina.
O zi de primavraa Alaturi de o natura minunata ne duce aminte de privelistea minunata intalnita in padurea Petrisorului.