Răspunsuri

2014-03-12T19:55:45+02:00
A-30+20=50 |-20
a-30=30 |+30
a=60

Sper ca te-am ajutat ;)
2014-03-12T19:56:56+02:00
Se foloseste metoda intersa adica:50-20+30=60
50-20=30
30+30=60 sper ca team ajutat
da multumesc!!!!