Răspunsuri

2014-01-12T15:55:22+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
A , b , c
b = a/2
c= a/3
a + a/2 + a/3 = 77 ( aducem la acelasi numitor si anume 6 , inmultind fiecare numar , primul cu 6 , al doilea cu 3 al treilea cu 2 si cel dupa egal cu 6)
6a + 3a + 2a = 462
11a = 462
a = 42
b = 21
c = 14