Răspunsuri

2014-03-12T19:27:44+02:00
I+r+m=750
I=30+r.  M=4r si inlocuim in prima relatie..
30+r+r+4r=750 rezulta 30+6r=750 unde 6r=720 unde r =720/6=120 
Irina=120+30=150
Marius=120·4=480
Radu =120..
2014-03-12T19:29:12+02:00
750-30=720                                                                                                                  720÷6=120  are radu                                                                                                   120+30=150 are irina                                                                                                120×4=480 are marius