Vreau si eu o compunere argumentativa(10-15 randuri)despre necesitatea unui sistem de invatamant de calitate in oricare parte a lumii.
Mersi mult! :)

1
Desi s-au facut numeroase schimbari, aproape in fiecare an, inca ramane o problema foarte mare evaluarea uniforma si obiectiva a elevilor. Ce propun eu este o standardizare atat a predarii cat si a evaluarii si o diversificare a domeniilor de studiu. Noile tehnologii ne permit sa facem acest lucru. In ceea ce priveste predarea, in ultimul timp s-au inregistrat progrese foarte mari prin dotarea scolilor cu calculatoare si implementarea sistemelor de e-learning.
Pentru o standardizare a predarii, este nevoie in primul rand sa se extinda dotarea cu calculatoare a scolilor sau finalizarea unui proiect mai vechi care prevedea acordarea unui mini-laptop fiecarui elev. In al doilea rand este nevoie sa se extinda baza de cursuri si teste multimedia disponibile in sistem e-learning, astfel incat sa acopere toate materiile. Astfel, vom fi siguri ca toti elevii au acces la aceleasi resurse de invatare.
In ceea ce priveste testarea, eu propun ca testarea sa se faca pentru fiecare materie, prin teste periodice si un examen la finalul fiecarui semestru, in fiecare an, incepand cu clasa a V-a, in sistem online, supravegheat video cu ajutorul camerei web, printr-un test standardizat si adaptiv (exact cum este testul GMAT),
bv

Răspunsuri

2014-03-12T17:10:55+02:00
Un cuvânt incontrolabil, mai ales când ești furios, doare mai mult decât o palmă hotărâtă peste față.
Cu siguranță, nu o dată, ai regretat că ai insultat pe cineva. Cât de penibil te simți atunci când realizezi că te-ai grăbit să dai un răspuns, sau o replică înapoi!
  A gândi de două ori, înainte de a face sau de a spune ceva, presupune să fii atent la ceea ce-ți dorești și la consecințele alegerii, faptelor sau cuvintelor tale.
  Este incredibil cât de mult poate influiența modul în care spui un enunț. De aceea încearcă să-ți stăpânești furia și emoțiile negative într-o discuție.
  Gândește De Două Ori
prima prop.poti sa nu o scrii ca am luato de pe blogul meu