Răspunsuri

2014-03-11T23:00:40+02:00
Imediat o sa iti las coment 
In primul rand profesorul trebuie vazut ca si un mentor care poate sa iti expuna materia pe care o preda destul de bine sau destul de rau
Un profesor isi poate da silinta pentru fiecare tip de elev deoarece are o scoala speciala si in plus stie cum sa trateze fiecare situatie in parte ,astfel devenind foarte responsabil
  • Utilizator Brainly
2014-03-12T00:14:13+02:00
Consider ca profesorul este acela care ii preda ceva unui alt om, cel ce invata pe altul dupa propriile cunostinte si capacitati.
Profesorul este persoana care seamana in elevii sai nu numai cunostinte, dar si primele atitudini fata de scoala, fata de oameni si lumea inconjuratoare.El are o autoritate deosebita asupra sufletelor copiilor, gaseste usor o limba comuna cu elevii si e in stare sa explice in cuvinte simple notiuni complicate.
De exemplu, desi in clasele mici uram franceza si aveam impresia ca niciodata nu voi putea sa o invat, pe clasa a IV-a ,am avut un nou profesor care m-a facut sa indragesc si sa invat franceza.De ce, sau cum a reusit, nu stiu ! De fiecare data  la ora dansului toata clasa era atenta, pentru ca stia sa ne capteze atentia, emana de fiecare data caldura si dragoste, stia sa glumeasca si sa ne faca de fiecare data sa zambim.Si acum pastrez legatura cu dansul, si vad in el nu doar un profesor, ci un prieten bun.
In concluzie chiar daca majoritatea adultilor dau vina pe elevi ca nu invata si ca sunt total dezinteresati nu au in totalitate drepatate . Dezinteresul se datoareaza faptului ca profesorii din ziua de azi nu mai sunt ca cei de alta data , sunt total dezinteresati si nu reusesc sa ne capteze atentia . 

6 4 6