Răspunsuri

2014-03-11T19:14:39+02:00
Acum foarte multi ani am avut o prietena pe care o consideram ca fiind o sora mai mult decat o prietena. Ne cunosteam de la gradinita si am stat impreuna pana la terminarea scolii. Dar , din pacate…. m-am inselat amarnic in privinta ei. Cand eram la scoala ea era foarte timida si cuminte, dar , o data cu plecarea la facultate a intervenit schimbarea. S-a schimbat in rau mai mult. Devenise egoista, foarte increzuta si plina de ea si ii placea ca toata lumea sa-i stea la picioare. Ne intalneam ocazional la discoteca si vorbeam. Toata lumea imi spunea ca s-a schimbat ca ma ,, invarte,, pe deget dar eu n-am vrut sa cred pe nimeni. Am vrut sa ma conving singura ca e sau nu asa. Am fost naiva… Asa era… Intr-o seara si -a aratat adevarata fata pe care nu vroiam s- o vad si de care imi spunea toata lumea. M-a pus intr-o situatie foarte jenanta fata de ceilalti din cauza unui baiat- care era mult mai mic decat noi- cu care se,, juca ,, de multa vreme. N-am mai vrut sa mai stiu de ea. Din acea seara n-am mai vorbit cu ea pana in prezent.
2014-03-11T19:15:58+02:00
Ok .. Stiu ca aici o sa para putin ciudat , insa iti sugerez sa vorbesti despre mama ta , pentru ca asa poti fi putin original si prbabil restul colegilorvor zice de cantareti etc.
Poti incepe prin a zice , daca imi asculti sfatul :
Mama mea este un inger venit pe pamant pentru a ma ocroti . Pe chipul ei se citeste frumusetea si blandetea din suflet , ea fiind persoana care a trait alaturi de mine toate momentele.. Etc