Petre citeste o carte in 3 zile. In prima zi el citeste de 2 ori mai mult decat a doua zi , iar in a treia zi citeste jumatate din numarul de pagini citite in a doua zi. Cartea are 56 de pagini. Afla cate pagini a citit elevul in fiecare zi. (sunt clasa a 3-a)

2

Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-03-11T18:42:49+02:00
1.I____I____I____I____I____I____I____I____I
2.I____I____I____I____I
3.I____I____I
 Suma este 56 .
 56:14=4 o parte egala
 4x8=32 pagini in prima zi
 4x4=16 pagini in a doua zi
 4x2=8 pagini in a treia zi
 Verificare : 32+16+8=56
3 4 3
2014-03-11T19:10:32+02:00
56:14=4  sg  egale
4x8=32 prima zi
4x4=16 a 2 a zi
4x2=8 a3 a  zi
verificare;32+16+8=56
1 2 1