Răspunsuri

2014-03-11T18:20:23+02:00
Unconditional este unul dintre filmele mele preferate.
 "Unconditional" prezinta povestea lui Sam. Samantha Crawford are o viaţă idilică, însă fericirea îi e sfărâmată atunci când soţul ei e ucis într-un act nesăbuit de violenţă. În timp ce se pregăteşte pentru a prelua ea toate responsabilităţile, Samantha are parte de două întâlniri neaşteptate care vor schimba totul. Filmul evidentiaza puterea unei preietenii adevarate, care sfideaza timpul. Dragostea, loialitatea, prietenia, adevarul, bunatatea, iertarea sunt cateva dintre motivele care apar si formeaza o poveste fascinanta.
 Imi place acest film deoarece am invatat din el ca orice s-ar intampla in viata, oricat de ingrozitor ar fii trecutul si viitorul nostru, merita sa mergem inainte si sa nu renuntam. Am invatat ca dragostea adevarata iarta, ramane vesnic si nu poate fii uitata niciodata. Am invatat ca ura poate fii invinsa doar prin dragoste.
 "Unconditional" este un film educativ, frumos realizat, cu personaje reprezentative si talentate. Este filmul din care fiecare are ce invata. Un film care merita vizionat!
2 3 2
2014-03-11T18:55:55+02:00
A walk to remember pentru ca nu este plictisitor si il poti vedea de cate ori vrei.
Povestea este foarte interesanta din punctul meu de vedere.Mie imi place foarte mult daca vrei poti sa il vezi si sa afli mai multe despre el.