Răspunsuri

2014-03-11T13:39:50+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
In pauza mare , Mariana,Rares,Mara,Irina,Ionut si Laura au iesit in curtea scolii pentru a se juca de-a Baba-Oarba.Pentru acest joc copii aveau nevoie de o esarfa , Mariana s-a dus repede in clasa si a luat esarfa ei. Prin tragere la sorti , Rares a fost desemnat sa fie legat la ochi cu esarfa .Ceilalti copii s-au luat de mana formand un cerc in jurul lui Rares si s-au invartit cantand c un cantec.Cand au terminat cantecul copiii s-au oprit , iar Rares s-a indreptat spre Irina si pipaind-o a zis: Mariana! Nu ai ghicit spuse copiii in cor reluand jocul cu Rares in mijloc ,.dupa un timp se sunase iar copii au intrat fericiti in clasa.
50 3 50
Textul se numeste De-a Baba-Oarba
Cand Rares a strigat Mariana sa scrii cu linie de dialog . de la inceput.
  • Utilizator Brainly
2014-03-11T13:42:39+02:00
Maria si Ioana s-au intalnit intr-o biblioteca . Ele aveau nevoie de o carte in limba engleza dar n-au gasit niciuna . Intr-un final s-au hotarat sa mearga la librarie sa caute acolo. Dintr-o data , Maria si-a adus aminte ca a vazut o carte de engleza intr-un magazin de reviste dintr-un centru comercial asa ca ele n-au mai mers la librarie si s-au dus direct in magazinul cu pricina .
57 4 57