Răspunsuri

2014-11-19T18:31:42+02:00
Povestea frunzei
Frunza este cea mai importanta componenta a copacului.Ea este  primavara infloreste,vara este verde,toamna pica,si iarna nu mai ieste.Ea debea apuca sa vina primavara ca sa infloreasca ca fara ea nar fi nimic
Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-19T18:35:47+02:00
       
                        Povestea unei frunze

A venit toamna.Soarele are mai puțină putere,zilele sunt mai scurte iar nopțile mai lungi și friguroase.Vîntul prinde mai multă putere și suflă cu răutate.
       Frunzele încep să se îngălbeneascăși cad rînd pe rînd pe pămîntul moale și umed.Din copacul ei,frunza a observat că a rămas singura pe ram.Simte că își pierde puterile.O pală de vînt o aruncă la pămînt.
       În timp ce era culcată,simți că cineva o ridica.Era o fetiță drăgălașă care culegea  plante pentru erbar,Aceasta observă că poate înțelege vorbele frunzei,care începu sa-și spună povestea,tînguindu-se.
       Era o zi de primăvară cînd o rază frunza dintr-un boboc.Păsările erau bucuroase că s-a mai născut o frunză și au unde să se ascundă.
       Zilele au zburat ca gîndul și uite că a venit vara.Frunza era acum mare.O pasăre iși cauta un cuib în aproperea frunzei.Ea se gindi sa-i ofere păsării un loc unde să stea.Sub ocrotirea frunxei pasărea și-a crescut puișorii,i-a învățat să zboare și să își caute singuri de mîncare.Iar apoi a venit toamna și prietena frunzei cu puii ei,care crescusera mari,au plecat în țările calde.
     Copacii s-au întristat că păsările plecau în țările calde și frunzele vor fi suflate de vînt.Cine o să le mai cînte și o să le țină de cald?
          Uitîndu-se la copacii goi și triști,fetița a luat frunza și a ajutat-o să trăiască veșnic în ierbarul ei.
     
Adica wow
Asta cu primavara este alta compunere?
Ingalbeneasca si cad
nu sigur ca nu
e la inceput se povesteste despre o frunzulita,iar textul accentuat semnifica viata frunzei inainte de a o gasi fetița