Răspunsuri

2014-11-19T18:05:25+02:00
40+15=55 o carte
55x3+40=205 lei avea elevul
3 4 3
Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-19T18:06:25+02:00
4x-15=3x+40
4x-3x=40+15
x=55
4*55=220
3*55=165
220-15=165+40, 205=205
elevul avea 205 lei
2 4 2