Răspunsuri

2014-11-19T13:43:00+02:00
15 pagini x 8 foto = 120 foto trebuiesc pentru tot albumul
7 pagini x 8 foto = 56 foto are in ablum
120 - 56 = 64 foto ii mai trebuiesc sa completeze albumul
2014-11-19T13:58:08+02:00