Răspunsuri

2014-11-19T13:28:46+02:00
A venit iarna

           A venit iarna. Un covor alb de nea a imbracat intreaga tara. Fulgii de nea danseaza veseli ca intr-un joc de lumini. Florile de gheata au imbracat ferestreale iar salbele de turturi stresinile caselor.
           Nasucurile copiilor au inghetat, dar lor nu le pasa, partia de sanius fiind doar a lor. Ici-colo cate-un om de zapada ne face timid cu mana.
           In aer parca se simte mirosul brazilor si a cozonacilor pufosi proaspat scosi din cuptor. Copiii cuminti fac listele pentru Mos Craciun.
           Iubesc acest anotimp al sporturilor de iarna si-l astept in fiecare an cu bucurie. 
2 5 2
2014-11-19T13:32:00+02:00
A venit iarna.Totu i de un alb stralucitor.Pomii sunt imbracati in frumosul strai bogat si sclipitor.Satele adormite in noaptea tarzie viseaza sub plapuma groasa de zapada.Din cer coboara plutind frumoasele albinute de zapada. Se asterne una peste alta ajutand la formarea covorului de un alb imaculat.Fumul caselor urca spre cer in fuioare alb competand starea de liniste  de peste sat. Frumoasa iarna trece printre noi in primele ei calesti vijelii.Cat de frumoasa e! E un anotimp al visarii si al bucuriei!            sper sa ti placa
1 5 1