Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-19T12:02:21+02:00
(3/2+4/3+5/4)² x (2/4-1/4-1/6-1/12)=(6*3/12+4*4/12+3*5/12)²x(3*2/12-3*1/12-2*1/12-1)=(18+16+15/12)²x(6-3-2-1/12)=49²/12²x0/12=0
Comentariul a fost şters
e foarte urat din partea ta ca ai sters comentariul
cea care a pus intrebarea vrea un raspuns corect
2014-11-19T12:03:38+02:00
Numitorul comun la prima paranteza e 12 ,iar la a doua tot 12
(18+16+15 totul supra 12) totul la a douax(6-3-2-1 totul supra 12)=0(deoarece a doua paranteza e 0 si orice nr inmultit cu 0 e 0)