Răspunsuri

2014-11-19T12:07:56+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
175 gr 36 min 30 sec   :13
175:13 = 13 rest 6 grade
6grx60min=360
360+36=396
396:13=30 min si rest 6 min.
6min x 60= 360 sec
360+30=390 sec
390 sec :13 = 30 sec
rezultatul 
13 gr 30 min 30 sec

1 5 1