Va rog ajutati-ma...imi trebuie o cumpunere despre ninsoare nu despre iarna......in care sa folosesc cateva verbe impersonale...Va rog....o sa va multumsc si pe cel mai bun il marchez!!! Va rog!!

2

Răspunsuri

2014-11-19T10:35:31+02:00
Este luni prima zi de iarna. Cand am venit de la scoala a inceput prima ninsoare . zapada pufoasa era deja asternuta pe jos . Eu cu prietenul meu Gaby am incercat sa facem un om de zapada dar nu am putu deoarece zapada nu se lipea asa ca am incercat a doua zi dar nu a mers . A treia zi l-am chemat si pe Andrei si am incercat sa face omul de zapada iar . Pana la urma noi trei lucrand in echipa am facut cel mai frumos om de zapada vazut de noi asa ca data de 31.11.2014 a fost cea mai frumoasa zi din viata noastra . iar mai spre seara am plecat la casele noastre si am povestit parintilor. 

Sper sa fie buna ca sunt in criza de timp  :)

2014-11-19T11:56:44+02:00
Se aude un vajit...Ia uite ce frumos se vede ca ninge.Fulgi mari si frumosi se asaza pe copacii goi.Un strat de omat se oune si pe casele care prind contului iernii.Ce frumos ninge.Copiii se joaca afara cu bulgarii si fac  oameni de zapada.Se vede ca ninsoare le prieste.
Ce frumos ninge