Răspunsuri

2014-11-18T21:55:56+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
5√3·(4√12-2√27)=
5√3(4·2√3-2·3√3)=
5√3(8√3-6√3)=
5√3·2√3=10·3=30
1 2 1
Cel mai inteligent răspuns!
  • Utilizator Brainly
2014-11-18T22:05:03+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
5 \sqrt{3}(4 \sqrt{12} -2 \sqrt{27} )= \\ 
12|2 ~~~~~~~~~~~27|3\\ 
~~~6|2 ~~~~~~~~~~~~9|3\\ 
~~~3|3~~~~~~~~~~~~3|3 \\ 
 \sqrt{12}=2 \sqrt{3} \\ 
 \sqrt{27}=3 \sqrt{3}  \\ 
5 \sqrt{3}( 4*2 \sqrt{3}-2*3 \sqrt{3})= \\ 
5 \sqrt{3}(8 \sqrt{3}-6 \sqrt{3})= \\ 
5 \sqrt{3}* 2 \sqrt{3}= \\ 
10*( \sqrt{3})^2=   \\
10*3=\boxed{30}


1 5 1