Răspunsuri

2014-11-19T07:44:08+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Se foloseste mai intai formula:
a^3+b^3=(a+b)(a^2-ab+b^2) \ si\  se \ obtine:


...=(x-3+y+1)[(x-3)^2-(x-3)(y+1)+(y+1)^2]=

=(x+y-2)(x^2+y^2-xy-7x+5y+13)

Am folosit si formulele (a\pm b)^2=a^2\pm 2ab+b^2