Răspunsuri

2014-11-18T20:29:16+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
   Astazi a sosit pe meleagurile noastre Craiasa Iernii.Impreuna cu ea a luat un ger naprasnic si o nea pufoasa.
   Firicelele de iarba,frunzele aurii si micile ganganii s-au lasat acoperite de o patura de nea.Nici pomii nu s-au lasat mai prejos,ei au venit cu o ideie mai indrazneata,au renuntat la frunzele lor minunate lasandu-se acoperiti ,in intregime,de o minunata nea.
    Culorile vii au fost inlocuite cu una singura si foarte pura,aceasta culoare este alb.Brizele calde de vara sunt inlocuite cu gerurile reci care iti aduc aminte de faptul ca afara a sosit de mult Iarna.Micile ganganii au fost si ele inlocuite cu mii de copii care alearga veseli pe dealurile alunecoasa.
     Sper ca aceasta Iarna nu se va mai termina.
32 4 32
este foarte bun textul dar trebuie imbunatatit :))
2014-11-18T22:38:48+02:00
 De peste dealurile masive, cu copaci tristi si ruginii, bate un vint rece ca gheata.Natura posomorita se inconvoaie la capatul cu aerul rece si incearca reziste cu demnitate in fata iernii ce se instaleaza in forta. Abandonata la cheremul temperaturilor scazute , natura face eforturi disperate sa lupte cu frigul ce-ti taie respiratia. Nevoia unei raze de caldura , care sa alunge frisoanele necontrolate, poate fi citita pe chipul oricarei plante din jur.
In felul acesta,iarna isi marcheaza teritoriul si se declara stapina peste tot cuprisul.

Eu am avut fix asa ex. si mia pus 10 iti spun ca ii foarte bun textul si vei primi 10 +
Eu tiam raspun cu mare placere !! ♥ :***
27 4 27