Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-18T20:14:46+02:00
1 Oastea poloneza ,intr-o stare jalnica,trece prin Moldova. 2 Ostirea a suferit o infrangere rusinoasa spre intristarea regelui Ioan Sobieaki si a celor 2 hatmani. 3 Regele Sobieaki zareste cetatea neamtu si incvurajat de Pototki a vrut sa o cucereasca. 4 In cetate se afla nouasprezece plaiesi ce tin loc garnizoanei. 5 Polonezii se apropie de cetate si plaiesii se pregatesc de lupta . 6 Solul polonez le cere plaiesilor sa se predea in schimbul libertatii lor,dar acestia refuzara. 7 Dupa cateva zile de rezistenta cei din cetate hotarasc sa se predea. 8 Vazand nr cel mic al celor din cetate a decis sa-i spanzure. 9 La interventia lui Iablonovski regele renunta la ideea de ai spanzura ba chiar ii rasplateste. 10 Cetatea ramane pustie. Sper ca te-am ajutat si noi am studiat textul asa ca faci bine sa-l scrii ca stiu sigur ca e corect ( la facut doamna in clasa) :)) bafta ;))
214 4 214
frate scrie corect sobieski
cetatea neamtu cu C si N MARE
Gramaticienii mai sunteti :)
Sti ceva ..un multumesc era de ajuns... :)) pentru ce-i ce jignesc nu-mi pasa...sunt sigur ca nici voi nu ati gresit chiar niciodata...excelenta nu vine din vorbe ci din fapte :)))))
Dar nu conteaza asta...nu am cum sa schimb ceea ce altii nu pot...ei bine n-am de gand sa ma cert..pwp... si ma duc sa-i ajut pe altii care s-ar putea...sa ma accepte asa cum sunt :*