Text argumentativ despre rolul lecturii in formarea tinerilor. Multumesc!

1
In al doilea rand , lecturand mai multe carti ne dam seama de modul de comunicare si de espresiile corecte pe care trebuie sa le folosim pentru a comunica si discuta cat mai corect .
Multi dintre adolescenti din ziua de astazi nu au m-ai pus mana pe o carte ptr a citit un roman sau o nuvela , ei prefera sa navigheze pe internet sa se uite la T.V . sau s afaca alte lucruri , nu isi dau seama cat de importanta este lectura in viata lor .
In concluzie eu sunt de acord cu lectura in formarea tinerilor, aceasta este majora deoarece ne ajuta in formarea personalitatii .
totul este un text argumentativ , dar din greseala cred k i-am raspuns altui prieten ...sorry
nui nimik

Răspunsuri

2014-03-10T18:51:58+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
   In opinia mea lectura in formarea tinerilor are un rol foarte important in viata fiecaruia .
In primul rand , pentru mine lectura inseamna imbogatirea vocabularului si descoperirea multor lucruri noi . O data cu imbogatirea vocabularului si a cunostintelor se dezvolta si latura mentala si ne este mult mai usor sa scriem , sa facem compuneri si sa discutam cu persoanele din jurul nostru .Lecturand unele carti , aceste ne pot raspunde la unele intrebari pe care noi ni le punem in viata de zi cu zi si  ne pot ajuta sa luam decizii corecte in ceea ce priveste o anumita problema . 
 In al doilea rand , lecturand mai multe carti ne dam seama de modul de comunicare si de espresiile  corecte pe care trebuie sa le folosim pentru a comunica  si discuta cat mai corect . Multi dintre adolescenti din ziua de astazi nu au m-ai pus mana pe o carte ptr a citit un roman sau o nuvela , ei prefera sa navigheze pe internet sa se uite la T.V . sau s afaca alte lucruri , nu isi dau seama cat de importanta este lectura in viata lor .
 In concluzie eu sunt de acord cu lectura in formarea tinerilor, aceasta este majora deoarece ne ajuta in formarea personalitatii .

371 4 371