Buna, am nevoie de ajutor la o tema de la romana. Imi cere sa povestesc o intamplare hazlie care are legatura cu unul dintre proverbele pe care o sa vi le scriu. Trebuie sa aleg unul din ele si sa fac asta. Proverbele sunt:
Omul sfinteste locul
Haina face pe om
Ulciorul nu merge de multe ori la apa.
- Cine ti.a spart capul?
- Frate-meu.
- De aceea ti l.a spart asa tare!

1

Răspunsuri

2014-11-18T18:03:22+02:00
Ulciorul nu merge de multe ori la apa.-------> Este luni , o zi frumoasa de scoala. Prima ora am sportul si mi-am uitat papucii de schimb dar si toate cartile...ghiozdanul meu era cu materialele de vineri. Asa ca am decis sa nu spun adevarul ci sa ma prefac ca ma schimb si am reusit. Doamna m-a crezut. Apoi am avut istoria. Mam mutat in ultima banca . Nu ma scos si nici nu am scris nimic...nimni nu a observat. Apoi la matematica am cerut voie la baie si toata ora am chiulit. Nu au bagat in seama nazbatia mea. Ultima ora am avut engleza . M-am gandit ca as putea sa ma prfac ca mi-e rau. M-am dus afara . Era toamna si batea vantul cel rece. M-am inrosit la fata. Profa ma crezut si am scapat...m-am dus acasa. Cand am vazut ca mi-a reusit planul am incercat asta toata saptamana. Astazi stau la detentie cu toate cartile si caietele caci prima ora am avut iar sportul si cand m-a vazut cu aceiasi papuci era sa-mi scada nota la purtare dar na facut-o mi-a pus un 3 ...mai bine...la celelalte ore m-a pus sa scriu de 10 ori lectiile si sa invat lectiile deci am realizat ca ,,ulciorul nu merge de multe ori la apa,, Sper ca te-am ajutat..daca m-ai vrei sa te ajut-cerere prietenie:-) :-* ;-)
Normal...:-) :-* doamne acum vad ce lunga am facut-o:O
A cerut de 10 randuri si eu am facut.o de 21 :)). Am mai scos niste chestii de la final ca altfel era prea lunga. Oricum, buna compunere :).
Cu placere...data viitoare o sa fie mai scurta :))
Dar ia partea buna: Vei lua un 10+ :))
De unde stii? :))