Răspunsuri

2014-11-18T16:33:47+02:00
Pe primul prieten din copilaria mea il chema sau o chema ........ Ea mia fost tot timpul langa mine la bine si la greu .Ea este stilata si foarte eleganta ,are un par blond precum aurul .Este si va fi persoana pe care am sa o iubesc .
2014-11-18T16:38:31+02:00
Buna dragi mei astazi o sa va povestesc despre prietenul meu Andrei. El este cel mai bun dintre toti: Cand sunt trist el ma consoleaza cu vorbe mangaitoare si-mi pune zambetul pe fata. Iar atunci cand cand el e trist ii mangai sufletul lui abatut. Suntem 2 prieteni foarte buni si intelehatori..ba chiar ne si asemanam. El este de o fire sensibila ca mine...e tacut si linistit si foarte timid dar cu toate astea nimic nu ne strica prietenia. Acesta este cel mai bun prieten al meu si il respect enorm. Sper ca te-am ajutat mai multe intrebari-cerere prietenie:-) :-* ;-)
Bunna,azi osa va zic citeva amanunte despre prietena mea pe nume Simonaa : Simona este o fata curajoasa ineleptaa frumoasa desteapta iubitoare muncitoare ascultatoare ei ii place sa munceasca sa se distreze si ii mai place sa citeasca ia are o lumin a arzatoare in ochii ei verzi si tine tare la animale ...!