Răspunsuri

2014-11-18T15:57:05+02:00
15000*2=30000 butelii cu apa     7800*2=15600butelii cu limonada    30000-15600=14400 butelii cu apa sunt mai multe decat butelii cu limonada
3 3 3
Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-18T15:57:12+02:00
15000x2=30000-apa
7800x2=15600-limonada
este mai multa apa,30000>15600
30000-15600=14400 cu 14400 mai multa apa