Răspunsuri

2014-11-18T14:57:38+02:00


1)Nr.cutii cu biscuit

1138+1123=2261

2)Nr.cutii

1138+2261=3399

  • Utilizator Brainly
2014-11-18T14:58:17+02:00
 1 Nr de  biscutiiii   1138+1123=2261                                                                2. Nr total de dulciuri. 2261+1138= 3399   R:3399 dulciuri.