Răspunsuri

2014-03-10T17:14:52+02:00
A) a avut 37+15=52 de gaini
b) a avut 70-52=18 rate
acum are 18+2=20 rate
2014-03-10T17:27:24+02:00
G-gaini
r-rate
g+r=70 => r+52=70 => r=18 => 18+2=20
g-15=37 => g=52