Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-17T21:50:53+02:00
250+250*10%=250+25=275
80-25=55
55:275*100=20

a doua marire a fost de 20%
2 5 2
2014-11-17T21:52:46+02:00
Paiii...                80+10=90                                                                                deci adoua scumpie este 90% ....cred......              o.O ,  O.o ☺