Spuneti-mi si mie va rog frumos cum fac sa povestesc lectia George Enescu dupa Viorica Huber din manualul meu.Lasati un comentariu cum ati povestit voi va rog frumos.

1
daca va uitati va rog sa si lassati un comm
am sa va multumesc
serbanclara :))
dc te uiti si nu comentezi:)

Răspunsuri

2014-03-10T16:58:59+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
George enescu desi nu avea patru ani impliniti stia sa deosebeasca toate sunetele din jurul lui .el mergea in livada si asculta muzica minunata a talangilor si minunatul glas al vantului.nimeni nu avea sa stie ca din acel copilandru avea sa se nasca un compozitor talentat.intr-o zi tatal lui ia cumparat o vioara.copilul a incercat sa cante la ia dar vioara a scos doar un zbrnit metalic.copilul cu ochi in lacrimi sa dus la tatal lui si ia spus sa cante iel la ia.tatal razand ia dat vioara si ia spus sa ia jucaria vioara .baiatul a luat-o si a aruncato drept in foc.baiatul nu vroiea sa se joace de a muzica vroia sa cante de adevarat.intr-o zi tatal baiatului ia cumparat o vioara adevarata .el a fost foarte incantat de noua lui vioara.compozitorul a luat lecti de vioara de la un lautar din sat.intr-o zi copilul trebuia sa plece la Viena si apoi la Paris.el trebuia sa se desparta de casa si de livada lui iubita. el a devenit cunoscut in toata lumea datorita poemelor minunate ca ,,pamant romanesc si ,,poema romana,,.