Va rog frumos ajutati-ma.Corina are 38 m de panglica ,iar Diana,28m de panglica .Pentru confectionarea unor fundite fetele folosesc cate 2 m de panglica .Cate fundite a confectionat fetitele?Rezolvati problema in doua moduri.va rog cu intrebari .

2

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-17T18:58:30+02:00
(38:2)+(28:2)=19+14=33
(38+28):2=66:2=33
2014-11-17T19:05:27+02:00
1) Cate fundite a facut Corina?  38 m÷2 m=19 m                                                   2) Cate fundite a facut Diana ?  28 m÷2 m=14 m                                                   al doilea mod:( 38 m÷2 ) + ( 28 m÷2 m )=19 m+14 m=33 m(in total)                         La primil mod mai puteam pune intrebarea : Cate fundite au facut fetele impreuna? dar nu stiu daca cerea problema totalul
8 4 8