Răspunsuri

2014-11-17T18:47:20+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
2·{12+3·[60-3·(27-4·3)]}-5x=7
2·{12+3·[60-3·(27-12)]}-5x=7
2·[12+3·(60-3·15)]-5x=7
2·[12+3·(60-45)]-5x=7
2·(12+3·15)-5x=7
2·(12+45)-5x=7
2·57-5x=7
114-5x=7
5x=7+114
5x=121
x=24,2








12 4 12