Răspunsuri

2014-03-10T15:36:34+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Eu consider ca avem nevoie de modele in viata deoarece  in acest fel ne putem ghida viata dupa viata persoanei pe care o consideram demna de urmat.Noi ne alegem un model in viata inca din copilarie.Alegem oamenii care ne au impresionat cu faptele si realizarile lor marete sau care practica meseria la care si noi visam.De cele mai multe ori copiii si tinerii din ziua de astazi privesc cu interes catre vedete actori si cantareti.Chiar daca acesti oameni populari par fericiti de multe ori nu este asa.Un model demn de urmat poate fi chiar un membru al familiei noastre.Putem sa gasim in unele persoane si lucruri pe care nu le dorim in viata noastra.Cel mai bine este sa luam fiecare lucru bun din fiecare persoana cu care venim in contact si sa ne construim un caracter exemplu pentru ceilalti.
    Eu cred ca fiecare persoana are nevoie de un model in viata,de o persoana pe urmele careia sa calce. Ne dam seama ce sa ocolim in viata privind la propriul nostru model, evitand greselile sale.
        Cred ca trebuie sa ne alegem cu grija persoana pe urmele careia vrem sa pasim iar persoana respectiva sa coincida cu ce dorim sa devenim!
155 3 155