Răspunsuri

2014-11-17T18:31:37+02:00
Familia este darul cel mai de preţ, dăruit oamenilor, pe această planetă, de către Cel Atotputernic. Nimic nu se compară cu o atmosferă de pace, linişte, înţelegere, convieţuire paşnică între toţi membrii familiei. 
Cu puţin efort din partea tuturor, ar putea fi raiul pe Pământ în orice familie. Să nu ştii ce este teama de părinţi, să nu existe invidii, ranchiună, violenţe între fraţi, nici când sunt mici, nici la maturitatea fiecăruia. Să trăiască toţi în unitatea care o dau dragostea, îndeluga-răbdare, armonia, ar fi idealul care ar fi destul de uşor de atins, dacă ar exista mai multă preocupare din partea tuturor.

Părinţii nu trebuie să favorizeze pe niciunul dintre copii, nici material, nici afectiv. Altfel, se ajunge la conflicte de tot felul: ură, invidie, certuri, discordie, crime, incest. 

Trebuie să Îi mulţumim zilnic Tatălui Ceresc pentru părinţii din care ne tragem, pentru fraţii pe care îi avem, pentru copiii pe care ni i-a dat, fie buni, fie răi.
Să trăim frumos cu speranţa că în Veşnicie vom fi împreună cu cei dragi, că vom forma o familie cerească, deşi vom avea alte trupuri.

Din păcate, această instituţie minunată şi-a pierdut din valoare şi pierde teren din ce în ce mai mult, în zilele din urmă pe care le trăim.
Să ne rugăm deci pentru unitate în familiile noastre. 
Sper ca team ajutat