Răspunsuri

2014-11-17T17:44:14+02:00
Cele cinci porunci ale vietii:
- Sa nu gandesti.
- Daca gandesti, sa nu spui.
- Daca spui, sa nu scrii.
- Daca scrii, sa nu semnezi.
- Daca semnezi, sa nu te miri...

Un copil, la gradinita, incearca sa isi incalte cizmulitele. Pentru ca nu se descurca, a cerut ajutorul educatoarei. Cu tot trasul si impinsul, cizmulitele nu voiau nicidecum sa intre. Pana cand a reusit totusi sa il incalte, educatoarei i-au aparut broboane de transpiratie pe frunte. De aceea aproape ca i-au dat lacrimile cand copilul i-a zis:
- Doamna, dar sunt puse invels...
Intr-adevar, erau puse gresit... Nu a fost cu nimic mai usor sa ii scoata cizmulitele decat sa i le puna, totusi a reusit sa isi pastreze calmul pana cand cizmulitele au fost iar incaltate, tot cu sudoare pe frunte, dar de data aceasta asa cum trebuia. Insa atunci baietelul a zis: 
- Cizmulitele astea nu sunt ale mele!
In loc sa tipe la el "De ce nu mi-ai spus?", educatoarea si-a muscat buza si inca o data s-a chinuit sã il descalte. Cand s-a terminat chinul descaltatului, baietelul i-a spus: 
- Sunt cizmulitele flatelui meu. Mama mi-a zis sa le incalt pe astea azi.
Acum ea nu mai stia ce sa faca... Sa planga sau sa rada? A reusit totusi sa stranga suficienta rabdare pentru a se lupta din nou cu cizmulitele. Cand, in sfarsit, l-a incaltat, inainte de a-l trimite afara la joaca, l-a intrebat:
- Si acum, unde iti sunt manusile? Trebuie sa ti le pun in maini ca sa poti pleca afara!
- Le-am bagat in cizmulite ca sa nu le pield...

Un tanar arab vine in Romania pentru a face facultate de medicina. Intro zi primeste o scrisoare de la tatl lui pentru a afla cum merg treburile. Acesta nu ezita sa-i raspunda. "E bine aci in Romania. La facultate ma descur foarte bine. Miam facut chiar si prieteni noi. Insa ma simt destul de ofensat dat fiind faptul ca eu vin la facultate cu masina mea, ultimul tip de Mercedes, iar profesorul vine cu tramvaiul". Nu trece mult timp si primeste si raspunsul scrisorii. In plic se aflau 100.000 de Euro si mesajul: "Fiul meu, te rugam sa nu ne faci familia de rusine, cumapara-ti si tu un tarmvai!"


Sotul ei o conduce la aeroport si ii ureaza "Drum bun!" Sotia ii multumeste si il intreaba ce vrea sa-i aduca. Sotul rade si spune ca vrea o italianca. Femeia a tacut si a plecat. Peste doua saptamani sotul se duce sa o ia de la aeroport si o intreaba cum a fost calatoria. Apoi intreaba ce s-a intamplat cu cadoul lui. Ea il intreaba:"Ce cadou?" "Cel pe care ti l-am cerut! O italianca!" "O, acela.", a raspuns ea. "Am facut tot ce am putut, acum trebuie sa asteptam noua luni sa vedem daca e fata."


La scoala, in prima zi, profesoara intreaba despre meseriile parintilor.
Gigel:
- Tata e muncitor!
- Atunci stai in prima banca, Gigel! Asa spune si partidul: muncitori, tarani, intelectuali.
Ionel:
- Tata e macelar!
- Gigel, treci tu in banca a doua, iar tu, Ionel, in prima banca!
Faza se repeta cu diversi copii, cu parinti cu meserii dintre cele mai interesante. Se ajunge si la Bula.
- Tata e la Securitate!
- Atunci, Bula, tu o sa stai in prima banca! Dar, Bula, ce face tatal tau acolo?
- Nu stiu, aseara l-au luat!