La un depozit se aflau 60000kg de zahar. Intr-o zi s-au trimis spre vanzare 287 de saci a cate 45 kg de zahar ,iar a doua zi o cantitate cu 4516 kg mai mare.
Ce cantitate de zahar a ramas in depozit?

2

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-17T17:20:59+02:00
287x45=12915kgs-au trimis spre vanzare     intr-ozi
12915+4516=17431 adoua zi
60000-12915-17431=29654- ramas
11 4 11
2014-11-17T17:21:08+02:00
287*45=12915         12915+4516=17431          60000-17431=42569
4 3 4