Introducerea:Mihaela era tare fericita.
Cuprinsul:Mihaela isi ajutase bunicii la culesul porumbului.
Bunicii ii facusera un cadou de ziua ei.
Fata participase la aniversarea bunicului.
Incheierea:Cum s-a incheiat mica vacanta?
Cum s-a simtit fata la bunici?
CU ACEST PLAN DE IDEI VREAU O COMPUNERE DE 15-20 RANDURI INTITULATA ,,LA BUNICI''...va rog mult de tot.........

1

Răspunsuri

2014-11-17T19:51:26+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Mihaela era tare fericita!A fost ziua ei si inainte cu o zi ajunsese la bunicii ei de pe mama.
Cand a vazut micuta casa a bunicilor,parca nu-i mai parea mare ca la 5 ani.Cand ajunsese in curtea cea plina de flori care mai de care,isi saruta bunicii si-i imbratisa cu drag.
Bunica a invitat-o in casa impreuna cu parintii ei.Dupa ce au discutat cate ceva,si-a dus bagajele si a iesit afara sa-si ajute bunicii.
Mihaela chiar era fericita ca-si putea ajuta bunicii sa culeaga porumbul,chiar daca s-a taiat pe la maini si putin la picioare.In rest totul fusese bine si reusise sa culeaga tot porumbul.
Dupa ce au facut aceasta treaba s-au dus la culcare.
Ziua urmatoare ,dimineata,Mihaela se trezi tarziu,iar cand a vazut ca toata lumea lipseste s-a cam speriat.Atunci cand a intrat in bucatarie,bunicii si parintii i-au cantat "La multi ani!",au servit-o cu tort,iar bunicii ii dadusera un costum popular,care ii venea perfect.
Fata a inceput sa planga de fericire,gandindu-se ca are multe persoane care o sustin.Atunci cand bunicii i-au dat cadoul,si-a amintit ca acum 2,ultima data cand venise,era ziua bunicului,iar Mihaela a venit cu un dar in fata bunicului,i-a cantat "La multi ani!",iar cand acesta vazuse ce primise s-a bucurat:era o carte numita ''Cruciadele".Mereu i-a placut istoria.
Dupa ce a terminat de amintit si-a sters lacrimile si i-a imbratisat pe toti,multumindu-le pentru ca mereu sunt aproape de ea.
Mica vacanta de 2 zile se terminase,si trebuira sa plece.Mihaela s-a simtit foarte bine la bunici si a promis ca va veni mai des.


Sper ca te-am putut ajuta! :)
5 4 5