Răspunsuri

2014-11-17T11:28:01+02:00
Răzvan se pierde uşor printre oamenii mari pentru ca la doar 10 ani să ia în piept problemele unui adult. Trece prin lume zâmbind, obţine note bune la şcoală şi aplauze când este pe scenă. În acest fel, băiatul încearcă să aducă măcar o urmă palidă de fericire pe chipul părinţilor. Răzvan şi familia lui sunt condamnaţi la sărăcie. Părinţii şi-au pierdut locurile de muncă şi trăiesc zilnic sub ameninţarea că vor fi aruncaţi în stradă.
Mulţi dintre cei care au avut şansa de a avea o copilărie frumoasă, lipsită de griji şi suferinţă, cei care au avut parte de vacanţe la mare şi jucăriile dorite, nu realizează că toate acestea sunt doar iluzii pentru copiii din familii cu venituri limitate.2014-11-17T11:48:58+02:00
Povestea unui copil trist

Vine Craciunul si toti copiii viseaza la un dar de mos craciun sa primeasca caci care mai decare isi zice in sinea lui ca a fost cel mai cuminte.Dar doamna educatoare constata ca in clasa ei exista un copil care nu asteapta sa vina mosul pe la casa lui.Si de ce crede-ti oare?
Din pacate acest copilasi are ochi tristi si zice ca mosul nu va veni pe la el caci din cauza lui a murit mama.Afland povestea lui doamna l-a incurajat si a explicat ca defapt mamica lui suferea de o boala grava si ca el nu avea nici o vina.
de craciun a primit multe cadouri si si-a dat seama ca mamica lui il vegheaza de sus si ca nu el este vinovat d emoartea ei.