Răspunsuri

2014-11-16T21:15:51+02:00
Este vara. Afara ploua cu stropi mici si calzi . Stand intr-un fotoliu langa geam aud strigand cineva . Curioasa ma duc repede sa deschid usa si observ o fata singura si trista . O privesc curioasa si o intreb ce a patit , dar nu putu sa-mi raspunda deoarece lacrimile ei curgeau pe obraji Eu o rog sa se calmeze si sa imi povesteasca ce s-a intamplat.Dupa un timp isi sterse lacrimile si imi spuse si imi spunea ca o doamna o alerga  si o batea  ... iar ea a gasit casa mea si a venit aic. Nu dupa ceva  timp  am aflat ca ea vroia sa ramana la mine in casa pana cand  dusmanul ei se va potoli . Nu  stiam ce sa fac . Vroiam sa-i explic ca la un moment dat va trebui sa plece . Ea mi-a spus ca nu o sa ste foarte mult timp la mine acasa . Am fost de acord . Dupa o convorbire lunga ea se gandi sa plece si sa vada ce o sa se intample . Ea mi-a spus ca o sa mai vina cateodata. Inima striga de tristete si putina bucurie deoarece ea plecase si intelese ca are de facut!!!
Spe ca te-am ajutat!!!
si din nou
Este toamna.Afara ploua cu stropi mari si reci.Stand intr-un fotoliu de langa geam aud o bataie in geam.Curioas/a deschid repede geamul si observ o frunza ruginie care intra pe geam.O privesc curios/a si o intreb ce a patit,dar nu putu sa imi raspunda deoarece lacrimile ii curgeau pe obrajii inghetati de ploaie.Eu o rog sa se calmeze si sa imi povesteasca ce s-a intamplat.Dupa un timp isi sterse lacrimile si imi spuse ca vantul cel aspru o alerga si .iar ea a gasit geamul meu si a intrat aici.
Nu dupa mult timp am aflat ca ea voia sa ramana la mine in casa pana dusmanul ei se va potoli.Nu stiam ce sa fac.Voiam sa ii explic ca trebuie sa inteleaga ca la un moment dat va trebuii sa moara.Ea mi-a spus ca vom povesti surorilor ei peripetia ei si poate ele ii va da un sfat .Am fost de acord.Dupa o convorbire lunga cu surorile ei frunza se hotaraste sa se lase prada naturii crude.EA ne-a spus ca vom stii ca la anul va aparea din nou si ca din nou va muri in ficare toamna si asa mai departe
Inima mea striga de bucurie deoarece frunza intelesese care este soarta ei.
acesta este bun deci alege carre-ti place mai mult