Răspunsuri

2014-11-16T20:58:26+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Sportul este foarte important nu numai in viata tinerilor ci si in viata tuturor oamenilor. Este bine sa faci sport in fiecare zi. Dar ca sa raspund mai la obiect la intrebarea ta: daca un copil face de mic sport este ajutat foarte mult in dezvoltarea muschilor si in dezvoltarea in inaltime. Daca face de exemplu handbal sau fotbal, se inalta mai repede si i se dezvolta organele genitale, muschii mai repede. Am specificat si despre organele genitale, deoarece multi baieti au intarzieri ale pubertatii, iar daca fac sport pot impiedica aceste nedorite lucruri. Facand sport, sistemul imunitar creste, iar respectivul este mai ferit de boli ca raceala, griba si altele.
27 2 27
2014-11-16T21:12:39+02:00
Sportul este practicat de majoritatea tinerilor. Practicarea lui ne ajuta la o viata sanatoasa, sportul ne ajuta sa ne dezvoltam fizic. 
7 3 7