Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-03-09T19:48:12+02:00
A |___a____|   = 50
b |__|....14..|   = 50-14 = 36

total 86
a+a-14=86
2a=86+14
2a=100
a=100:2
a=50


Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters
  • Utilizator Brainly
2014-03-09T19:49:13+02:00
1.I____I
2.I____I+14
 In total sunt 86 kg .
 86-14=72 
 72:2=36 kg  ( primul baiat )
 36+14=50 kg ( al doilea baiat )
Verificare : 50+36=86 kg
1 5 1