Alcatuiti o scurta compunere in care sa descrieti o ora de educatie fizica , folosind cat mai multe verbe. Subliniati cu negru verbele la timpul trecut , cu verde pe cele la prezent si cu albastru pe cele la timpul viitor . (Va puteti imagina ca sunteti crainic sportiv la radio si ca prezentati un meci de fotbal, De handbal sau de volei.)

1

Răspunsuri

2014-11-22T07:27:33+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Era o zi frumoasa de scoala,miercuri eu aveam sportul . Profesoarele de sport imbracate in tricouri multicolore iesiau una dupa alta de la catedra. Din holul scolii se auzeau tipete si urlete de copii mai mari sau mai mici. Clasele mici adica de intai si a a doua faceau sportul impreuna. Adunarea copiilor era in felul urmator : ei se asezau dupa intaltime, zambeau frumos si dadeaun un buna ziua foarte larg. Primul sfert din ceas trecu foarte repede pana ce profesoara le arata cateva exercitii de incalzire. Iar dupa exercitiile facute si dupa joaca ei mersese la ora.
Asa se face sportul la mine in scoala!
(SPER SA-TI PLACA!
14 3 14