Alcatuiti o scurta compunere in care sa descrieti o ora de educatie fizica , folosind cat mai multe verbe. Subliniati cu negru verbele la timpul trecut , cu verde pe cele la prezent si cu albastru pe cele la timpul viitor . (Va puteti imagina ca sunteti crainic sportiv la radio si ca prezentati un meci de fotbal, De handbal sau de volei.)

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-16T19:20:42+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Poti sa incepi astfel  Profesoarele de sport, îmbrăcate cu tricouri personalizate, în culorile liceului, ies una după alta din cabinet. Din holul sălii de sport se aud numai urlete şi ţipete. E greu să ţii în mînă cîteva zeci de şcolari dintre cei mai mici. Clasa a II-a şi a III-a fac sportul împreună azi, iar cînd eşti atît de mic, competiţiile sportive între clase înseamnă aproape totul.Adunarea, un salut în forţă - Bunăăăă ziuaaaa! - şi încep. Primul sfert de ceas se scurge lent, cît timp profesoara le arată diferite exerciţii de încălzire. Din afară pare ceva foarte serios şi, de fapt, chiar e, dar copiii se distrează şi rîd cît pot. La un moment dat, unul dintre cei mici îi ia locul profesoarei şi conduce, haios şi zelos, programul de exerciţii. "Aşa se responsabilizează, lucrează mult mai uşor cînd nu eşti tu cu gura pe ei",