Răspunsuri

2014-11-16T18:19:43+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
O sa le fac pe fiecare in parte si apoi le voi pune in fractie
x²-9=(x+3)(x-3)
la al doile atermen incercam sa adunam si sa scadem in asa fel incat sa obtinem termeni asemanatori cu partea de sus a fractiei pentru a putea simplifica -eu am adunat si am scazut x+1 si am obtinut
x²+5x+6 = (x²+6x+9)-(x+3) =(x+3 )²-(x+3) = (x+3)(x+3-1)=(x+3)(x+2)

(x+3)(x-3)          x-3
----------------- =  ------------
(x+3)(x+2)        x+2