Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-16T17:15:56+02:00
Multi spun ca nu exista o legatura intre realitate si literatura.
Insa eu nu sunt de aceeasi parere. Literatura este , pana la urma urmei , o ramura a ceea ce se intampla in viata de zi cu zi , adica o ramura realitatii. Ca si o problema de matematica , necunoscuta este literatura. Din toate cartile citite , trebuie sa ne dam seama ca literatura este o ruda a realitatii , mai aproape sau , uneori , mai indepartata. 
Literatura este in functie de autor. Niciodata literatura nu va fi aceasi , ea isi va schimba mereu forma , continutul , argumentele ; intr-un singur cuvant , textul.
Acum ne intoarcem la problema noastra . Am aflat necunoscuta, am explicat de ce , si cum este aceasta literatura. Acum , concluzia ne spune " Care este raportul dintre realitate si literatura?". Raspunsul este , insa , foarte simplu. Daca realitatea este ceea ce se intampla cu adevarat , iar literatura este o redactare a realitatii , atunci , raportul celor doua este egal cu imaginatia sau fictiunea. 
 Acest raport este unic, este cel care nu are nici o legatura cu ceea ce se intampla in realitate , ci cu ceea ce se intampla in ratiune.
 Astfel , am aflat raportul care ni se cerea.
             sper ca iti place. nu e luata de pe net :D.
48 4 48
E frumoasa compunerea dar cred ca pe caiet ii ia mai mult de scris decat 15 randuri :D
aia e :))