Răspunsuri

2014-03-09T18:07:43+02:00
2014-03-09T18:17:21+02:00
Δ=(-3) ^{2} -4*2*1=9-8=1 \\  x_{1} = \frac{3- \sqrt{1} }{4} = \frac{2}{4} = \frac{1}{2} =0,5 \\  x_{2} = \frac{3+ \sqrt{1} }{4} =  \frac{4}{4} =1
doar ca in loc de X e m
și pot sa scriu si formula generală de rezolvare a ecuațiilor de gradul II dacă vrei?
Poti sa ma ajuti si cu asta :Se considera functia liniara f : R --> R ,f(x) = -2x - 3 . Atunci tangenta unghiului format de axa Ox cu graficul functiei date este egala cu ...
scuze stau cam rău cu funcțiile!