Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-16T16:02:31+02:00
Balul toamnei
Balul toamnei este o zi speciala.De fiecare data ne imbracam,in fructe,frunze,chestii de toamna.Decorurile sunt geniale din an in an ce trec mai fabuloase.Cine nu ar vrea sa mearga la un bal ca asta?Pana si oamenii mai batrani ar vrea.Toamna este cel mai frumos anotimp dupa mine. Stiu ca nu e mult dar merge. :D
4 4 4
  • Utilizator Brainly
2014-11-16T16:14:06+02:00
Balul toamnei Era o zi frumoasa de toamna in care frunzele cădeau alcătuind un covor de frunze viu colorate,păsările plecau cântând ultimele lor triluri luandu-si adio de la tărâmul nostru . Soarele cel palid nu mai încălzește cum încălzea,razele sale cele aurii care pana acum se întindea pana la pământ ,slăbesc pierind acea căldură frumoasa care a fost vara. Norii plutesc pe cer precum niste lebede,privind cu tristețe schimbarea brusca a vremii . Nostalgia este in fiecare dintre noi care iubeam așa de tare vara...Râurile cele care pana acum erau calde si te puteai scalda in ele încep sa se răcească si ele . Natura cea vie,cea vesela de pana acum devine fara suflet,ca si cum sufletul ei s-ar stinge odată cu venirea toamnei. Cu totul ca si toamna are frumusețile sale ne este dor de anotimpul cel călduros in care noi copii am primit vacanta .Dar o data cu venirea toamnei a început si scoala. Balul toamnei este dat in fiecare zi de către schimbările făcute ,frunzele picând se învârtesc dansând parca una cu cealalta... Așa este toamna ,frumoasa ,nu tare calda,ploioasa dar da niste baluri...ca nu învingi sa te uiți la ele.
Nu e tare super dar sper ca îți place.Sper ca te-am ajutat.
e foarte buna
Ma bucur.Scuze daca e prea complex dar eu așa stiu ca o compunere care este compunere este formata din:subiecte,predicate,adjective + proverbe,personificări,descrieri si folosire cat mai multa a expresiilor frumoase.Ma bucur ca îți place daca mai ai nevoie de ajutor cu mare drag.