Răspunsuri

2014-11-16T16:06:06+02:00
           Din punctul meu de vedere, majoritatea tinerilor isi prezinta dezinteresul fata de lectura pentru in secolul acesta mass-media ofera un exemplu prost prin promovarea unor persoane non-cerebrale si a unor comportamente care ar trebui evitate.
            In primul rand , cauzele care au dus la dezinteresul scazut al adolescentilor fata de lectura sunt: televiziunea si mai ales internetul. Acestea sunt sursele preferate ale tinerilor de a-si petrece timpul liber decat sa stea sa deschida o carte si sa-i descopere tainele ascunse.
             In al doilea rand , pentru a spori interesul fata de lectura oamenii trebuie incurajati prin diverse activitati , de exemplu: un concurs de lectura al carui premiu va fi o exercusie intr-un muzeu al cartilor . 
Cartile trebuie citite pentru a dezvolta imaginatia si a-i invata pe tineri sa se exprime corect si coerent si mai ales pentru a avea un limba adecvat varstei , contrar internetului care le distruge limbajul si produce un limbaj violent.
           In concluzie, adevarul crud este ca tinerii nu mai vor sa citeasca si isi pierd timpul cu activitati care nu ajuta la nimic  chiar îngreunându-le dezvoltarea psihologica .
6 3 6