Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-03-09T17:27:57+02:00
Trebuie sa scrii despre scoala in viziunea ta unde ar trebui sa fie perfecta.Dupa parerea mea ar trebui sa fiec cu multe tehnologii noi
Cel mai inteligent răspuns!
2014-03-09T17:36:52+02:00
Scoala care m-iar face placere sa invat ar trebui sa fie mare,plina de copiii,curat.profesorii as vrea sa fie calmi si rabdatori cu elevii.atunci cind nu inteleg as vrea sa nu se supere si sa ma -jute.as dori sa fie mai des pe orar lima engleza.
Materiile pe care le studiem aş vrea să fie predate cât mai aplicat şi fără prea multă teorie. Aş mai vrea ca la materiile care permit o astfel de predare să fie folosit calculatorul, să avem cât mai multe hărţi, planşe, filmuleţe educative astfel încât învăţarea să nu fie plictisitoare.
Legat de evaluarea elevilor aş vrea să avem cât mai multe teste tip grilă, cu mai multe răspunsuri, deoarece în acest fel evaluarea ar fi obiectivă. Aş mai dori ca accentul în şcoală să nu fie pus pe verificare şi evaluare ci pe învăţarea şi aprofundarea materiilor predate.
Cred că datoria şcolii şi a profesorilor este să ne înveţe cât mai temeinic, să ne pregătească pentru viaţă, deoarece eu cred că nu poţi face nimic în viitor fără şcoală.
Cu placere!
Multumesc foarte mult